X-Content-Type-Options: nosniff

Skør med tøj og vild med genbrug?

→ Så er ”Bazaar X” noget for dig ☺

→ Bazaaren er et tilbud til dig mellem 15-22 år, som ønsker at sælge eller bytte dit tøj til loppemekka og samtidig gøre noget godt for miljøet ved at genbruge. Det er helt gratis!

→ UngAalborg tilbyder en gratis stand, hvis man melder sig ind i god tid. Det er også helt ok at tage sit eget tøjstativ med.

→ Som regel plejer vi at have et event/måned i løbet af skoleår (fra September til Juni). Nogle gange har vi også et eller andet bestemt tema, f.eks. Christmas/Summer edition eller fashion show.

→ begivenheden findes sted i byens nye ungdomshus ”Blok X” i Karolinelund.”

Hvad du skal vide hvis du gerne vil have en stand:

→ Tilmelding foregår over begivenhed på vores facebook side, to uger før „Bazaar X”, hvor der kommer et opslag klokken 19, du skal kommentere på. De første 40 kommentarer får en stand.

TIP: Gør det tydeligt at du vil have en stand. Det gælder ikke hvis man tagger andre (det er snyd! 🙂 ). Skriv eks. “Jeg vil gerne have en stand”.

→ En stand er et halvt bord. To kan sagtens dele en stand, men dette er stadig blot et halvt bord. Det vil sige; én stand pr kommentar! (ikke hvor mange navne der står i kommentaren).

→ Før du stiller op, skal du komme ind forbi os og tjekke ind med at sige dit navn og det nummer du er på listen – Det er vigtigt!

→  Du kan stille op fra kl 16.45, men ikke før.
→ Hvis ikke du er her til kl 17:25, gives din stand bort til andre.
→ Hvis du finder ud af, at du ikke kan komme, så giv venligst standen til en anden.

Hvis ikke du er inden for aldersgrænsen, kan du ikke få en stand, og vi beder jer respektere dette. Det skyldes, at vi er et ungdomskulturhus for unge i netop denne aldersgruppe. Du er selvfølgelig velkommen til at kigge forbi arrangementet alligevel og se efter lækkert kluns.

Vi glæder os til at se jer!