X-Content-Type-Options: nosniff

Skør med tøj og vild med genbrug?

Så er “Grøn Bazaar” lige noget for dig 🙂

→ Grøn Bazaar er et tilbud til dig mellem 15-22 år, som ønsker at sælge dit tøj, sko eller andre fede accessories på et loppemarked, og samtidig at gøre noget godt for miljøet ved at genbruge. Det er helt gratis!

→ UngAalborg tilbyder en gratis stand, hvis man melder sig ind i god tid. Der vil være 24 stande, hvor vi tilbyder et halvt bord, men man må også gerne have sit helt eget tøjstativ med.

→ Som regel plejer vi at have to events om måneden i løbet af skoleåret (fra september til juni). Nogle gange har vi også et eller andet bestemt tema, f.eks. Christmas/Summer edition.

→ loppemarkedet findes sted i byens ungdomskulturhus ”Blok X” i Karolinelund.”

 

Hvad du skal vide hvis du gerne vil have en stand:

→ Tilmeldingen foregår på vores Facebook side to uger før “Grøn Bazaar” begivenheden. Der kommer et opslag klokken 19, hvor du skal kommentere på opslaget, om du vil have en stand, som består af et halvt bord. De første 24, der kommenterer, får en stand.

TIP: Gør det tydeligt, at du vil have en stand. Du må ikke tagge andre. Eks. Kan du skrive: “Jeg vil gerne have en stand”

→ Når du komme på dagen for eventet for at stille op, skal du lige forbi os og tjekke ind med at sige dit navn og det nummer du er på listen – Det er vigtigt!

→ Du kan stille op fra klokken 15, men ikke før. Hvis du ikke er der klokken 16, bliver din stand givet væk. Hvis du finder ud af, at du ikke kan komme, så giv venligst besked til i os, så en anden kan få standen. Eventet starter klokken 15.30, så du har lige lidt tid til at stille op 🙂

Aldersgrænse

Hvis du ikke er inden for aldersgrænsen (15-22 år), kan du ikke få en stand, og vi beder jer respektere dette. Det skyldes, at vi er et ungdomskulturhus for unge i netop denne aldersgruppe. Alle er selvfølgelig velkommen til at komme og kigge forbi og se efter noget fedt tøj, sko eller accessories.

Vi glæder os til at se jer!