X-Content-Type-Options: nosniff

Er du mellem 13-19 år og brænder du for at kunne gøre en forskel i verden? Vil du være med til at udvikle et projekt, sammen med andre unge, der har fokus på FN’s Verdensmål og på at skabe reelle forandringer i din verden samt for børn og unge i Uganda. Så er Global Youth Uganda 2022 noget for dig.

Du vil som en del af UngAalborgs Global Youth, vil du:

 • få viden om projektarbejde, FN’s Verdensmål, om forholdene og livet i Uganda.
 • blive klog på sammenhænge i verden og på, hvordan du kan påvirke verden. 
 • møde en masse fantastisk mennesker, der lever et helt anderledes liv end dig, og du vil blive beriget af dette møde. 
 • få mulighed for at tage initiativ, ansvar og skabe et projekt målrettet mod at skabe forandringer i den verden du er en del af.
 • prøve kræfter med projektarbejde, social innovation, frivilligt arbejde og fundraising.
 • få et stort medansvar for at skabe Global Youth Uganda 2022 
 • få et ansvar for at skabe forandringer blandt unge i Danmark, da du for evigt vil være en forandringsagent, også her i Aalborg Kommune.

Citater fra tidligere projektdeltagere:

”Da jeg tog beslutningen om at melde mig til turen i 2016, gik der mange ting og tanker igennem mit hoved. Jeg var godt klar over, at turen helt sikkert ville påvirke mig positivt i forhold til de store forskelle på vores og Ugandas kultur. Da jeg kom hjem, gik det virkelig op for mig, hvilken fantastisk og ikke mindst livsforandrende tur, jeg lige havde været med på. I dag tænker jeg stadig tilbage på turen som værende den bedste oplevelse i MIT liv. Jeg ville ikke have været turen foruden.” 

Nikolaj B., tidligere deltager i Global Youth 

”Det var en særdeles livsforandrende oplevelse! At opleve den livsglæde det giver et ugandisk barn at modtage en bamse eller en fodbold, er absolut noget jeg aldrig vil glemme. Det var uvirkeligt at møde en kultur, hvor man på trods af fattigdom, bliver budt velkommen i et hjem med åbne arme og blive modtaget med en gæstfrihed, som vi ikke kender. At deltage i projektet gav et livsforandrende kulturchok, som jeg aldrig vil glemme, det var en oplevelse, der var øjenåbnende,” 

Mathilde P., tidligere deltager i Global Youth

Hvis du ansøger om, at deltage i projektet, forventer vi af dig, at du er engageret og prioriterer projektet, da der i perioder vil skulle bruges meget tid. Vi forventer, at du har lyst til at udvikle dig og afprøve dine grænser.

Kunne du tænke dig at være en del af Global Youth 2020-2022, så send en ansøgning til os inden den 1/9 2020. I din ansøgning skal du præsentere dig selv og svare på følgende spørgsmål:

 • Hvorfor ønsker du at deltage i projektet?
 • Hvad kan du bidrage med? (fx. evnen til at skabe godt humør, spille guitar, god til at lave Imovie)
 • Hvad ønsker du, at du får ud af at deltage?
 • Hvad udfordrer dig? Og hvad gør du ved det, når du møder udfordringer?

Hvis du er under 18 år, skal dine forældre skrive under på din ansøgning. Har du eller dine forældre brug for flere oplysninger, er I velkomne til at kontakte os. 

Du skal forvente en egenbetaling på ca. 6000 kr. plus ca. 3000 kr. til safaritur. Eventuelle vaccinationer i forbindelse med rejsen er også for egen regning.

Ønsker du mere information, kan du kontakte:

Karin Keller Albrechtsen – 61757143

Gorm Skak Mikkelsen – 26169179

Else Johanne Petersen – 25200631

Ansøgningen skal afleveres til os personligt eller sendes til kari7683@vbjerg.dk

OBS OBS OBS!! I projektet følger vi selvfølgelig retningslinjerne for Covid19, hvilket kan betyde, at der kan komme uforudsete ændringer i løbet af projektet.